[Przyjęty - Chryzopraz]Powrót do macierzy
Moderators: Faflok, Wloczykij, Thanatos
-
- PL-ka
- GG: 0
[Przyjęty - Chryzopraz]Powrót do macierzy
Witajcie!
Żona moja namówiła mnie do powrotu do EL. Z dziecięciem małym w domu siedząc uprzykrzyło jej się szare życie. Powróciliśmy więc do kolorowej wiecznej krainy. Jednakowoż okazało się, że nasza rodzinna gildia przestała istnieć. Nie wiemy dlaczego, czyżby niemal dwuletni brak aktywności wszystkich członków mógł tu być powodem?
Zamiast na nowo tworzyć własną gildię uznaliśmy tym razem, iż przyłączymy się do większego grona by samotności ulżyć i poweselić się w większym gronie.
Dlatego uniżenie proszę o przyjęcie w wasze progi mojej skromnej osoby, mojej żony LadyBee oraz córki o imieniu Suzia. Wszyscy umiejętności mają co najmniej wystarczające, odznaczają się wysoką kulturą osobistą, córka jedynie jest niepełnoletnia.
Z uszanowaniem
Chryzopraz
Żona moja namówiła mnie do powrotu do EL. Z dziecięciem małym w domu siedząc uprzykrzyło jej się szare życie. Powróciliśmy więc do kolorowej wiecznej krainy. Jednakowoż okazało się, że nasza rodzinna gildia przestała istnieć. Nie wiemy dlaczego, czyżby niemal dwuletni brak aktywności wszystkich członków mógł tu być powodem?
Zamiast na nowo tworzyć własną gildię uznaliśmy tym razem, iż przyłączymy się do większego grona by samotności ulżyć i poweselić się w większym gronie.
Dlatego uniżenie proszę o przyjęcie w wasze progi mojej skromnej osoby, mojej żony LadyBee oraz córki o imieniu Suzia. Wszyscy umiejętności mają co najmniej wystarczające, odznaczają się wysoką kulturą osobistą, córka jedynie jest niepełnoletnia.
Z uszanowaniem
Chryzopraz
Re: Powrót do macierzy
O żesz w mordę, nie wierzyłem, że doczekam tego dnia. Za! Za! Zaaaaaaaaaaaaaaa! :D
[...]Nie przyłączaj się do gildii PL bo jest najlepsza, ale dołącz do niej bo ty jesteś najlepszy. ~ VampireVorador
no i co by ci tu napisać......
jak najbardziej jestem za
jak najbardziej jestem za
No ba, o czym tu dyskutować w ogóle???
PM do mnie, Lupa lub Włóczka i po problemie
PM do mnie, Lupa lub Włóczka i po problemie
- Karaodin_Masta
- PL-ka
- GG: 1399976
-
- PL-ka
To do zobaczenia wieczorem, o ile córka na czas lekcje odrobi :-)
Pozdrawiam
Chryzopraz
Pozdrawiam
Chryzopraz
-
- Gość
Podanko skromne, ale na temat, osobiście nie znam, ale i tak na TAK;)
- NosferatuS
- PL-ka
WB :)
Dobra nie nabijać postów, zamykam tu :D
Nosz kurcze, człowiek tu stara się porządku pilnować a przyłażą takie ołówkowe (świecowe) i bazgrają ;)