[Przyjęta]Podanie DesertFlower do grona PLek
Moderators: Faflok, Wloczykij, Thanatos
- DesertFlower
- SPAMER
- GG: 0
[Przyjęta]Podanie DesertFlower do grona PLek
Witam!
Nazywam się Agnieszka mam 17 lat (w lutym kończę 18) Chodzę do Technikum - Architektura Krajobrazu. Moim Hobby jest taniec jednak nie mogę tańczyć z powodu kolan ( w sumie nie wiadomo jeszcze o co chodzi). Lubie słuchać muzyki : Reggae, Hip-hop, Rap i czasem jakiś inny gatunek ;p Do grania w Eternal Lands namówił mnie Bailey, przygoda z grą zaczęła się w niedziele. Poznałam już 3 osoby z Gildii + znam już długi czas Mefista, z LadyBee trochę pogawędziłam, William jak i Evildog podarowali mi rzeczy za co bardzo jestem wdzięczna:) Moje statystyki to : att - 20, def - 21, Harvest 17, na razie mam rozwinięte te 3 statystyki. Do gildii PL chce dołączyć ponieważ jest tam mój chłopak, jesteście bardzo dobrą Gildią a poza tym chcę miło spędzać czas w waszym gronie
Regulamin przeczytany i akceptuje go
Nazywam się Agnieszka mam 17 lat (w lutym kończę 18) Chodzę do Technikum - Architektura Krajobrazu. Moim Hobby jest taniec jednak nie mogę tańczyć z powodu kolan ( w sumie nie wiadomo jeszcze o co chodzi). Lubie słuchać muzyki : Reggae, Hip-hop, Rap i czasem jakiś inny gatunek ;p Do grania w Eternal Lands namówił mnie Bailey, przygoda z grą zaczęła się w niedziele. Poznałam już 3 osoby z Gildii + znam już długi czas Mefista, z LadyBee trochę pogawędziłam, William jak i Evildog podarowali mi rzeczy za co bardzo jestem wdzięczna:) Moje statystyki to : att - 20, def - 21, Harvest 17, na razie mam rozwinięte te 3 statystyki. Do gildii PL chce dołączyć ponieważ jest tam mój chłopak, jesteście bardzo dobrą Gildią a poza tym chcę miło spędzać czas w waszym gronie
Regulamin przeczytany i akceptuje go
Re: Podanie DesertFlower do grona PLek
nie ma co sie rozpisywac ja na TAK
Jasne, że Tak
- NosferatuS
- PL-ka
- GG: 0
no dobra niech będzie TAK ;)
jakby co to Bail będziesz miał przerąbane :D
jakby co to Bail będziesz miał przerąbane :D
- Karaodin_Masta
- PL-ka
- GG: 1399976
Ja się również dorzucę ;) pogawędziłem trochę wczoraj z Bailem i jestem za tak
zamykamy tu :)
Re: [Przyjęta]Podanie DesertFlower do grona PLek
kobita zapomniala dodac, ze po miesiacu pobytu w gildii bedzie wyznawac milosc wszystkim wokol;)

EDIT: btw, ja na tak:P wiadomo dlaczego! ;)

EDIT: btw, ja na tak:P wiadomo dlaczego! ;)

Re: [Przyjęta]Podanie DesertFlower do grona PLek
Ach ten dar spamowania ^^