[Przyjety]Podanie dziadek
Moderators: Faflok, Wloczykij, Thanatos
Re: Podanie dziadek
Mipi zostal poproszony o przeszukanie logow, standardowa procedura przy przyklejaniu PeeLki - bardzo dbamy o nasz wizerunek i tyle. Nie szczerz teraz zebow na niego, bo poslaniec nie jest winny tresci (przez Ciebie wypowiedzianej).
Dla mnie sprawa nie jest jeszcze przekreslona, ale takie slownictwo nie wchodzi absolutnie w gre jesli dolaczysz do PL.
Tak, kazdy czasem przeklnie, ale w momencie gdy tego naduzywasz, slowo traci caly mocny wydzwiek i staje sie nieprzyjemnym przecinkiem.
Dla mnie sprawa nie jest jeszcze przekreslona, ale takie slownictwo nie wchodzi absolutnie w gre jesli dolaczysz do PL.
Tak, kazdy czasem przeklnie, ale w momencie gdy tego naduzywasz, slowo traci caly mocny wydzwiek i staje sie nieprzyjemnym przecinkiem.

I tak w ogóle pisze się kłuje nie kuje ,kuć można żelazo :DDD a to kłuje w oczy :DMiPi wrote:nie wiem, nie znam Cie, ale w gildii mamy miłą i fajną atmosferę, nikt też nie jest idealny z ortografii, ale napisać RZycie to aż kuje w oczy, no i też nazywać kogoś pedałem nawet dla zabawy, nie każdego śmieszy ;] dlatego nie zmienię zdania, po prostu nie przypadła mi Twoja osoba
Nie chodzi mi o wyjęcie mojego syfu na wierzch, a za to że napisałem jakieś głupoty on mnie nie akceptuje a nawet mnie nie zna :) ale koniec tematu nie mam mu tego za złe
Haha, aż takiego talentu to ja nie mam :DDKarolus wrote:OMG!!! to Ty może załatwiłeś ban na IP range w okolicach Marek? LOLCreedka wrote:omg, Karol sie ucieszy! ;)mieszkam w Markach pod Warszawą
-
- Gość
dziadek, jeszcze PLką nie jesteś a już 10 postów dodałeś, lecisz :)
+1 ;p
+1 ;p
-
- PL-ka
- GG: 0
NIE
jeśli jednak reszta da szansę, nie mam nic przeciwko.
jeśli jednak reszta da szansę, nie mam nic przeciwko.
Podanie nie za mocne, ale w wątku Dziadek przejawia aktywność dzielnie unikając wulgaryzmów, do których miewał słabość na kanale 44, może jest więc w stanie żyć bec nich :). Jestem za przyjęciem na okres próbny.
-
- Gość
hah myślę, że dziadek będzie nadawał się na PLke :) wiec jestem jak najbardziej ZA :) a tak jak mówisz czasem się wymsknie :D
Umknęło mi ostatnio kilka podań, więc sobie tutaj poszaleję :)
Podanie słabe, nijakie.
Zawiera wymaganą treść i informacje ale brak w nim energii.
Staty bez znaczenia, da się je podbić w 2 dni lub nie zmieniać przez 2 lata.
Wiek sensowny, choć do naszego "związku geriatryków" jeszcze mu daleko.
Deklaracje są, zobaczymy jak to wyjdzie w trakcie gry.
Brak info o postaci sprzed lat, nick tenże, może coś przypomnieć.
Mipi jak zwykle odwalił dobrą robotę i prześwietlił misia.
A miś zasługuje na lanie. :)
Pod względem polszczyzny: obiecuję, że użyję twych słów dziadku:
Chęci są: +
Podejście i poszanowanie pracy prof. Miodka i Bralczyka: -
Efekt: neutral, zabarwiony negatywnie.
Wniosek: przedłużony okres próbny.
Podanie słabe, nijakie.
Zawiera wymaganą treść i informacje ale brak w nim energii.
Staty bez znaczenia, da się je podbić w 2 dni lub nie zmieniać przez 2 lata.
Wiek sensowny, choć do naszego "związku geriatryków" jeszcze mu daleko.
Deklaracje są, zobaczymy jak to wyjdzie w trakcie gry.
Brak info o postaci sprzed lat, nick tenże, może coś przypomnieć.
Mipi jak zwykle odwalił dobrą robotę i prześwietlił misia.
A miś zasługuje na lanie. :)
Pod względem polszczyzny: obiecuję, że użyję twych słów dziadku:
Podsumowanie:Cytuj:
[23:16:25] [dziadek @ 44]: naje***my drania!]
Chęci są: +
Podejście i poszanowanie pracy prof. Miodka i Bralczyka: -
Efekt: neutral, zabarwiony negatywnie.
Wniosek: przedłużony okres próbny.
Postać zwała się może ridick albo scrol211 ,nie pamiętam dokładnie ,było to zbyt dawno. Miała o wiele mniejsze statystyki niż ta która mam teraz. A co do leveli to nie wiem o co Ci chodzi ,wątpię abyś w 2 dni powbijał takie lvle ,ja nie siedzę 24 na dobę przed monitorem ,mam też swoje życie, dziewczynę, szkołę i różne takie. Podanie może jest słabe ,ale jest konkretne,nie pisze książki lub pamiętnika aby pokazać duszę w tym co piszę. Nawet jak bym pisał to dobrze widzisz jak wyżej ludzie by padli z śmiechu czytając błędy ortograficzne XD i dziękuje za komentarz ^_^
Po prawdzie mój głos nie ma dla was znaczenia, ale i tak go opublikuje :
Artur <Dziadek> może nie dysponuje talentem ortograficznym, lecz jest to spowodowane dyslekcją, której się wstydził pomnieć w swym podaniu. Nie należy go skazywać za to kim był, za jego zachowanie, gdyż mój przyjaciel żałuje tego <co wyznał mi po tym jak go upomniał niejaki MiPi< Jako, że każdy zasługuje na drugą szansę, zapytajmy więc właściciela tematu : Arturze, czy obiecujesz się poprawić tak, by zadowalająco wpłynąć na ocene Rady ?
Pytanie co odpowie :)
Artur <Dziadek> może nie dysponuje talentem ortograficznym, lecz jest to spowodowane dyslekcją, której się wstydził pomnieć w swym podaniu. Nie należy go skazywać za to kim był, za jego zachowanie, gdyż mój przyjaciel żałuje tego <co wyznał mi po tym jak go upomniał niejaki MiPi< Jako, że każdy zasługuje na drugą szansę, zapytajmy więc właściciela tematu : Arturze, czy obiecujesz się poprawić tak, by zadowalająco wpłynąć na ocene Rady ?
Pytanie co odpowie :)